Vrouw vermoordt 8 puppy’s voor de ogen van hun moeder en wil de hond hiermee een harde les leren

Straathonden krijgen soms erg veel puppy’s. Dat komt uiteraard omdat vele van deze honden niet gesteriliseerd zijn. Dit is voor veel mensen een doorn in het oog omdat ze gewoon geen honden in hun buurt willen hebben.

Maar in Krishnanagar in India houden de mensen van honden. Zelfs in die mate dat een vrouw een taverne opende die ’s avonds de deuren openzet zodat straathonden niet buiten in de koude zouden moeten slapen.

Een 4 jaar oude hond was pas bevallen in een goot in de buurt van het huis van de vrouw. De vrouw genaamd Ponnamma was om een of andere reden woedend en gooide de puppy’s op een verlaten terrein over haar huis.

De impact van haar handelingen waren zo grotesk dat sommige van de organen gewoon bloot kwamen te liggen. Ondertussen kon men de moederhond horen huilen en liep ze in cirkeltjes rond haar puppy’s in een poging om ze terug tot leven te wekken. De andere bewoners van het dorp confronteerden haar, maar haar enige antwoord was dat ze het niet leuk vond dat de hond zo dicht bij haar huis was bevallen.

Vijf dagen later hangt moederhond Ammu nog altijd rond op de plaats waar de puppy’s begraven werden in de hoop dat iemand ze alsnog zou komen redden. Ze groef ze zelfs terug op en probeerde hen te voeden.

Ponnamma werd gearresteerd en op borgtocht vrijgelaten, maar de bewakingsbeelden zijn duidelijk en hopelijk krijgt ze de maximumstraf.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.