Vrouw stopt bij een stortplaats en ziet dan een loyale hond, die zijn gewonde vriend beschermt

Dallas in Texas heeft helaas dumpplaats voor ongewilde huisdieren. Mensen brengen er huisdieren die ze niet meer willen naartoe en laten hen er gewoon achter. Leslie Ysuhuaylas, een vrijwilliger van The Underdog Project, kent deze plaats en gaat er regelmatig langs om er voor de achtergelaten dieren te zorgen.


Op een erge koude dag bezocht Leslie de dumpplaats en vond een hond. Leslie had een oude mand achtergelaten om als bed te dienen. De hond die ze vond, zat in de mand.

Hij had een grote snee aan zijn poot en zijn gezicht was opgezwollen – en hij had het erg koud. Aan de blik in zijn ogen kon Leslie zien dat hij alle hoop had opgegeven.

Ze wist ook dat deze hond, die ze nu Benny noemen, al verschillende weken op straat moest geleefd hebben. Benny is ongeveer 2 jaar oud.

Echt geweldig dat deze hond, die al verschillende weken op straat leefde, wist waar hij naartoe moest gaan om door mensen gevonden te worden.

Toen ze Benny naar de auto brachten, zagen ze dat er een labrador van op een afstand toekeek. Ze had ook hulp nodig. Haar naam was Betty. Beide honden werden naar de dierenarts gebracht.

Rescue Dogs Rock NYC stemde in om voor beide honden te zorgen. Stacey Silverstein, medeoprichter van de organisatie, zegt dat ze nooit een hond achterlaten.

Van zodra Benny sterker is, zullen hij en Betty naar New York gaan in de hoop daar snel een liefdevolle thuis te vinden.

DEEL deze mooie redding met iedereen die je kent!


Bron en afbeeldingen: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.