Vrouw stopt bij een dumpplaats en ziet dat een loyale hond een gewonde vriend beschermt

Dallas in Texas heeft helaas dumpplaats voor ongewilde huisdieren. Mensen brengen er huisdieren die ze niet meer willen naartoe en laten hen er gewoon achter. Leslie Ysuhuaylas, een vrijwilliger van The Underdog Project, kent deze plaats en gaat er regelmatig langs om er voor de achtergelaten dieren te zorgen.

Op een erge koude dag bezocht Leslie de dumpplaats en vond een hond. Leslie had een oude mand achtergelaten om als bed te dienen. De hond die ze vond, zat in de mand.

Afbeelding: Leslie Ysuhuaylas

Hij had een grote snee aan zijn poot en zijn gezicht was opgezwollen – en hij had het erg koud. Aan de blik in zijn ogen kon Leslie zien dat hij alle hoop had opgegeven.

Afbeelding: Leslie Ysuhuaylas

Ze wist ook dat deze hond, die ze nu Benny noemen, al verschillende weken op straat moest geleefd hebben. Benny is ongeveer 2 jaar oud.

Afbeelding: Leslie Ysuhuaylas

Echt geweldig dat deze hond, die al verschillende weken op straat leefde, wist waar hij naartoe moest gaan om door mensen gevonden te worden.

Afbeelding: Leslie Ysuhuaylas

Toen ze Benny naar de auto brachten, zagen ze dat er een labrador van op een afstand toekeek. Ze had ook hulp nodig. Haar naam was Betty. Beide honden werden naar de dierenarts gebracht.

Afbeelding: Leslie Ysuhuaylas

Rescue Dogs Rock NYC stemde in om voor beide honden te zorgen. Stacey Silverstein, medeoprichter van de organisatie, zegt dat ze nooit een hond achterlaten.

Afbeelding: Leslie Ysuhuaylas

Van zodra Benny sterker is, zullen hij en Betty naar New York gaan in de hoop daar snel een liefdevolle thuis te vinden.

DEEL deze mooie redding met iedereen die je kent!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.