Vrouw post op Facebook vlak voor tragisch verkeersongeluk. Haar verhaal moet ons allemaal wakker schudden.

De 32-jarige Courtney Ann Sanford reed met haar rode Toyota naar het werk toen de hit “Happy” van Pharell William op de radio kwam. Omdat ze goed geluimd was kon Courtney er niet aan weerstaan om een selfie te maken en het moment op Facebook te delen.

Die Facebookpost was het laatste wat Courtney ooit zei, schreef of voelde. Ze stopte niet om de foto te nemen, maar deed het allemaal terwijl ze aan het rijden was. Omdat Courtney het zo druk had, reed ze over de middellijn recht op het aankomende verkeer af.

Courtney knalde tegen 70 km/u tegen een vrachtwagen aan. De auto raakte vervolgens van de weg af, botste tegen een boom en barstte in vlammen uit.

Courtney was op slag dood. Haar ouders, grootouders en twee broers blijven verwoest achter. Ze had een veelbelovende carrière in de gezondheidssector voor zich, maar één belabberde beslissing veranderde dat voorgoed.

De post van Courtney werd om 8u33 op Facebook geplaatst. Politie en brandweer werden nog geen minuut later op de hoogte gebracht van de crash.

De agenten vonden ter plaatse haar telefoon en het schermpje stond nog op de Facebookpost. Het las: “Dit vrolijk nummer maakt me blij.”

Tijdens een interview met de media vergeleek politieagent Chris Weisner het ongeluk met verschillende campagnes op het internet, televisie en de radio die waarschuwen tegen tekstberichtjes sturen en rijden.

Weisner zei: “We hebben alle waarschuwingsclipjes wel al eens gezien, maar dit was gewoon in het echt.”

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Shareably en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.