Vrouw maakt het uit met haar vriend, maar vindt de perfecte vervanging

Liefde komt in allerlei vormen en maten, maar nadat ze met haar vriendje brak, had het gat in het hart van Rylee Rae een heel bijzondere vorm. En zelfs een kleur. Rae had de vorm van een haarloze kat in haar hart. Toen haar vriend vertrok, nam hij hun beide katten mee. “Ik was op zoek naar een haarloze kat”, zegt ze.

Maar ze had nooit gedacht op Delores te stoten.

hond1

Nadat ze adoptiesites had afgespeurd – Rae wilde absoluut een geredde kat adopteren – kreeg ze een bericht: HAARLOZE KAT GEVONDEN.

hond2

De kat schoot blijkbaar niet goed op met de andere katten in het huishouden van de vorige eigenaars en werd voortdurend gepest. Ze had dus dringend een nieuwe thuis nodig.

hond3

“De post stond er 20 minuten op en ik reageerde meteen. ‘Laat me alsjeblieft voor de rest van haar dagen onvoorwaardelijk van haar houden’, en ze zeiden: ‘Absoluut’”, herinnert Rae zich. Twee weken geleden ging ze haar nieuwe soulmate ophalen.

hond4

“Het is het lot, we zijn soulmates”, zegt Rae.

hond5

Ondanks het feit dat ze helemaal kaal is, heeft ze zo haar eigen manier om zich warm te houden. Overdag kruipt ze tegen Rae aan en ’s nachts slaapt ze mee onder de dons.

hond6

“Ik ben wel een beetje bezorgd voor de winter, maar mijn moeder kan uitstekend breien, dus ook daar vinden we wel iets op”, vertelt Rae.

hond7

Geen enkel vriendje of ex-vriendje zal tussen deze twee komen!

hond8

DEEL dit bericht met elke kattenliefhebber die je kent!


Bron: The Dodo en Instagram / RyleeRae

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.