Vrouw krijgt een telefoontje over een stervende pup. Maar in werkelijkheid bleek het nog veel erger te zijn

Een blik op deze arme hond en je zou denken dat hij dood is. Maar hij is niet dood. Dat is nog het droevigste aan dit verhaal. Op 24 september 2016 kreeg Nicole Johnson Snock een telefoontje van haar schoonzus over deze uitgemergelde puppy.

Als dierenrechtenactiviste en oprichtster van Plenty of Pitties kon Snock het arme schepsel in een trailer vinden.

Afbeelding: Pixabay

Er zaten nog andere zieke honden. De schoonzus van Snock had ook de politie gebeld maar die hadden op dat moment geen manschappen vrij om iemand ter plaatse te sturen. Ze zouden pas ten vroegste na twee dagen kunnen komen. Kan je je dat voorstellen? Snock kon dat niet.

Afbeelding: Denise Carey Costa

Snock belde de politie zelf terug en legde uit dat het om een dringende situatie ging en dat ze onmiddellijk hulp nodig had. Het zou tegen de wet zijn moest ze de stervende pup zelf verplaatsen, dat is wat ze haar vertelden. Over schokkend gesproken.

Afbeelding: Denise Carey Costa

Wat zou jij op dat moment gedaan hebben? De pup laten sterven of de wet overtreden om zijn leven proberen te redden? Snock hoefde hier zelfs niet over na te denken. Ze nam de puppy als de bliksem mee naar huis. Hij zat onder de uitwerpselen. Snock gaf hem snel een badje voor hem naar de dierenarts te brengen.

Afbeelding: Pixabay

Ze noemde hem Job. Helaas zou Job het niet overleven. Maar in zijn laatste momenten heeft hij tenminste toch nog een beetje liefde gevoeld. Snock werd nooit vervolgd voor het overtreden van de wet. Maar evenmin de mensen die verantwoordelijk waren voor de toestand van Job werden aangeklaagd. Rust in vrede, Job. De mensheid heeft gefaald voor jou.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.