Vrouw kan gevangenisstraf tegemoet zien, omdat ze genadeloos geen aandacht schonk aan de 19 kilo zware tumor van haar hond

Wist je dat een gemiddelde kano 19 kg weegt? Ook een kind van 3 jaar weegt zoveel, alsook het gemiddelde menselijke been. Weet je at er nog ongeveer 19 kg woog? De tumor van een Golden Retriever!

Het droevige aan dit verhaal is dat de eigenaar beweerde dat hij een straathond was in plaats van toe te geven dat het gewoon haar hond was. Op 12 mei bracht Sherri Haugthon de hond genaamd Henry naar de dierenbescherming van California.

De tumor was ze groot dat hij tegen het rechterbeen van de hond drukte waardoor Henry nauwelijks kon wandelen of rechtop staan. De kost van de operatie werd betaald met donaties en het was een succes!

Henry is op weg om helemaal te herstellen. Op 14 december nam hij zelfs deel aan een nieuwsconferentie. De dierenbescherming van California liet daar weten dat Sherri vervolgd zou worden wegens dierenmishandeling.

Ze kan in de gevangenis eindigen omdat ze de toestand van Henry zo slecht of niet behandelde. De aanklachten zijn uiteenlopend: dierenmishandeling, weigering om voor een dier in nood te zorgen en dwarsbomen van een onderzoeken van de dierenbescherming.

De maximumstraf bedraagt 2 jaar. Ondertussen krijgt Henry de liefdevolle zorg van een pleegfamilie waar hij van de operatie hersteld. Gelukkig komt het allemaal goed met Henry.

DEEL deze redding met je vrienden!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.