Vrouw hoort gejank uit een doos komen en redt een pasgeboren pup, die op brutale wijze was aangevallen

Het is moeilijk te begrijpen waarom een mens een onschuldig dier zou willen kwetsen, maar wat de volgende 2 maanden oude puppy overkwam, kunnen we alleen omschrijven als onmenselijk.

Volgens de Spaanse dierennieuwssite Schnauzi.com werd een kleine puppy zwaar toegetakeld in een doos aangetroffen in de buurt van Madrid.

Een vrouw gekend als Tere wandelde langs de El Escorial en kon het gejammer uit een doos niet negeren. Toen Tere de doos opende, was ze kapot van wat ze aantrof: een zwaar gehavende en gebroken puppy met haar gezicht onder het bloed.

Afbeelding: Schnauzi

Tere bracht de hond genaamd Triana naar een lokale dierenwelzijnsorganisatie El Campito – Savind Peludos, waar de dierenartsen ontdekten dat ze een gebroken kaak had en verschillende open, geïnfecteerde wonden.

Afbeelding: Schnauzi

Hoewel de meeste kleine dieren die zoiets meemaken het moeilijk zouden hebben om mensen opnieuw te vertrouwen, weigerde deze puppy op te geven.

Afbeelding: Schnauzi

De dierenartsen denken dat de verwondingen opzettelijk veroorzaakt werden en hoewel we het er allemaal over eens zijn dat dit ronduit onmenselijk is, was het een zegen dat deze puppy achtergelaten werd. Dat zou tenslotte haar redding worden.

Afbeelding: Schnauzi

Tere zegt dat ze van plan is om de puppy te adopteren van zodra ze helemaal hersteld is van deze hel.

Afbeelding: Schnauzi

We zijn Tere dankbaar dat ze deze puppy redde. DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Schnauzi

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.