Deze vrouw denkt, dat ze een doodgewone kat op straat heeft gevonden. Maar als ze hem optilt, beseft ze dat ze zoiets nog nooit eerder heeft gezien

Op een dag werden de bewoners van een wijk in Chiang Mai in Thailand opgeschrikt door een luide knal dat wel van een bom leek te komen. Gelukkig was het “maar” een kortsluiting waarbij enkele kabels gesprongen waren. Op het eerste zicht zonder erge gevolgen totdat daags nadien Walai Scriboonvorakul, 49 jaar, door de wijk wandelde. In een steegje zag ze iets liggen dat haar sprakeloos achterliet.

Op de grond lag een levenloze kat van ongeveer een jaar oud bij wie de voorste poten en de staart ontbraken. Walai kon niet anders dan het weerloze diertje, dat ze Able noemde, meenemen naar huis en adopteren.

Afbeelding: Facebook

Maar het verrassende aan dit verhaal is wanneer je deze kat twee jaar later ziet. Aanvankelijk kon hij zich nauwelijks bewegen, maar ondertussen ontwikkelde Able toch een manier om zich voort te bewegen.

Afbeelding: Facebook

Ze vergelijken Able wel eens met een Tiranosaurus Rex en als je de onderstaande video hebt gezien zal je meteen begrijpen waarom. Able beweegt zich namelijk voort als een echte kangoeroe en huppelt vrolijk in huis rond.

DEEL deze geweldige kat met je vrienden!

Bron: YouTube en Bored Panda

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.