“Vriendin” verrast tiener in een rolstoel. De camera registreert wat er gebeurt als ze deze 6 woorden zegt

Creatieve manieren om iemand mee uit te vragen naar het schoolbal zijn de nieuwste trend onder Amerikaanse studenten. Vaak gaan de video’s en foto’s van deze unieke “aanzoeken” viraal. Dat roept de vraag op of deze studenten gewoon op zoek zijn naar aandacht of daadwerkelijk de aandacht van de gevraagde persoon willen? Deze vragen stellen zich vooral wanneer een persoon met een beperking mee uit wordt gevraagd. Hoewel dat niet altijd zeker kan uitgemaakt worden, is het verzoek van Sydney Morris alleszins wel oprecht en zo lief.

Morris heeft een vriendje. Maar toch besliste ze om iemand anders mee uit te vragen naar het schoolbal.

Als sinds de zevende groep is ze bevriend met Noah Heichelbech. Heichelbech lijdt aan hersenverlamming. De twee werden goede vrienden en Morris heeft Heichelbech altijd geholpen.

Heichelbech is gekend voor zijn zorgzame en energieke persoonlijkheid. Morris wist dat hij graag naar het bal zou gaan, maar hier wellicht de kans niet toe zou krijgen.

Morris vroeg haar vriend of hij iemand anders zou willen daten uit de klas “Levensvaardigheden.” Op die manier zouden ze dubbel zoveel plezier hebben op hun dubbel date.

Morris schreef op een softbal: “Mag ik je stelen voor het bal?” Hij antwoordde enthousiast: “Ja, dat kan je!” Hij was zichtbaar uitzinnig van vreugde dat hij door zijn goede vriendin mee uit werd gevraagd naar het bal.

Bekijk dit ontroerende moment hieronder en DEEL dit inspirerende bericht met iedereen die je kent!


Bron: www.liftable.com ; Afbeelding: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.