Vreemde is getuige van een ernstige vorm van dierenmishandeling en besluit zich ermee te bemoeien

Als je echt gehaat en verguisd wil worden, dan is het wel door wreed tegen dieren te zijn. Onze huisdieren worden verondersteld van familieleden te zijn: we nemen ze op in ons huis om van hen te houden en voor hen te zorgen. Niettemin zijn er nog altijd huisdiereneigenaars die alleen maar een huisdier hebben om het te pesten en te mishandelen. Dierenwelzijnsorganisaties moeten voortdurend dieren uit erbarmelijke situaties redden.

Deze schokkende beelden werden gemaakt door een anonieme passant die zag hoe een man in Mount Holly in North Caroline een hond ruw bij het nekvel sleepte. De vrouw confronteerde de man maar die zij dat de vrouw zich met haar eigen zaken moest bemoeien.

De barmhartige Samaritaan maakte snel deze foto’s en contacteerde de plaatselijke politie, die meteen ter plaatse kwamen om de man in de boeien te slaan. Ze contacteerde eveneens de mensen van Pawsitive Impact NC Dog Rescue, een dierenwelzijnsorganisatie, die de foto’s online plaatste om mensen bewust te maken over dierenmishandeling.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: www.viralthread.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.