Voorzichtig benadert de jongeman het levenloze dier. Als hij haar wil aanraken, voelt hij een zwakke hartslag.

Een barmhartige Samaritaan stootte op een stervende puppy langs de kant van de weg en belde onmiddellijk naar Adopt-A-Bull Rescue. Ze zeiden: “Hoewel we er financieel niet goed voorstaan, beslisten we toch in te grijpen omdat het zo een noodgeval was. We hebben er vertrouwen in dat onze volgers en sympathisanten ons ook nu weer zullen steunen.” De puppy was 15 maanden oud en woog amper 8 kilogram. Ze leed aan een extreem geval van schurft dat duidelijk nooit behandeld werd.

prins1

Deze puppy was bewusteloos toen een goede ziel haar ontdekte langs de kant van de weg. Hij was totaal in shock maar belde meteen naar de organisatie. Ze had een huidaandoening die gemakkelijk behandeld kon worden, maar haar vorige eigenaar behandelde haar wellicht gewoon als afval.

prins2

Toen de redders haar in veiligheid hadden gebracht, doopten ze haar Princess. Ze was er erg slecht aan toe en kon haar oogjes nauwelijks openhouden, maar ze had duidelijk een vechtershart.

prins3

Het enige wat Princess nodig had, was een beetje liefde en verzorging. Binnen enkele dagen won ze aan kracht, en kreeg ze de nodige rust en voeding.

prins4

Princess werd zo gezond en gelukkig dat ze klaar was voor een pleeggezin. Hier zien we ze met haar stiefbroer Cliffy.

prins5

Dit was de glimlach waar iedereen op wachtte. Princess bleek een wonderhond te zijn. Haar vacht groeide mooi terug en ze leed geen blijvende schade.

DEEL deze prachtige transformatie met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.