Voordat je in een hotelkamer verblijft, moet je er altijd DIT doen. Kijk naar zijn waarschuwing…

Zoals je wel weet, is het reizen naar de andere kant van de wereld een beetje aangenamer als je na een drukke dag kunt uitrusten in een comfortabele hotelkamer. Maar wat als je veilige rustoord met wandluizen of wants geïnfecteerd is? Je vakantie of trip wordt zo algauw een ware nachtmerrie van zodra je overal jeuk begint te krijgen.

hotel

Je eerste reactie als je een hotelkamer binnenkomt, is wellicht je koffers en spullen in een hoek gooien en in bed te duiken. Dit is echter een heel slecht plan. Dat is net het tegenovergestelde van wat je zou mogen doen. Voor je begint te relaxen, controleer je kamer altijd eerst op insecten en wandluizen. Je zult er wellicht spijt van krijgen als je dit niet doet.

Om te overleven hebben wandluizen menselijk bloed nodig. Inderdaad. Het bloed van slaperige reizigers is wat hen gaande houdt. Het goede nieuws is dat wandluizen gemakkelijk op te sporen zijn. In de onderstaande video leren we hoe dat precies werkt.

Leg je bagage in de badkuip en controleer dan het bed. Zoek vooral bij het hoofdeinde van het bed. Kijk dan even langs de hoes of er geen eitjes te vinden zijn. Als je op reis gaat, moet je deze video zeker bekijken.

DEEL dit bericht met je vrienden en familie op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.