Voorbijgangers zien een hond, die alleen langs de kant van de weg ligt. Al snel ontdekken ze de hartverscheurende reden waarom

In februari 2016 werd deze arme moederhond aangetroffen terwijl ze bij een plastic tasje aan het huilen was. Wat er in de tas zat zal je ook aan het huilen brengen. In de witte, plastic zak zaten haar puppy’s, maar haar pasgeboren baby’s waren allemaal dood. Een man, Paul Skinner, was met een vriend aan het fietsen toen hij de hond aantrof in Midville, Lincs.

Eerst dachten ze dat ze een vogel zagen. Maar algauw beseften ze dat het een hond was die een halsbandje droeg.

De twee mannen stopten en waren geschokt toen ze de dode puppy’s in de zak zagen zitten. Paul zei dat hij gewoon niet kon geloven dat iemand zoiets opzettelijk zou doen. Paul belde de politie en de dierenbescherming.

De moederhond, een spaniël, was naar schatting drie jaar oud. Ze doopten haar Carly. Aangenomen wordt dat de puppy’s nog leefden toen ze in de zak werden gestoken. In de dierenkliniek probeerden de artsen de hondjes nog te reanimeren, zij het tevergeefs.

De dierenartsen schatten dat de hondjes nog geen dag oud waren. Carly had een microchip en de onderzoekers konden haar fokker opsporen. Maar het was niet de fokker die verantwoordelijk was voor hetgeen er met de puppy’s gebeurd was.

Carly had wel degelijk een eigenaar. Er werd een onderzoek gestart om deze eigenaar te vinden. Hopelijk zal de verantwoordelijke dader ook gestraft worden. Carly is nu veilig en wel in handen van de dierenbescherming.

DEEL dit hartverscheurende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.