Volgens recent onderzoek zijn honden beter gezelschap dan mensen

Het is officieel. We hebben harde, wetenschappelijke feiten gevonden die bevestigen wat we al lang wisten – honden zijn beter dan mensen! Deze enquête waar honderden hondeneigenaars aan deelnamen, leverde enkele herkenbare en hilarische feiten op en we dachten dat we de resultaten met jullie moesten delen.

Een vierde van de hondeneigenaars gelooft dat hun huisdieren beter in hun familie aanvaard worden dan hun eigen partners.

61% van de huisdiereneigenaars zou een relatie verbreken voor hun huisdier en de helft van de deelnemers verkiezen het oordeel van hun hond boven die van hun moeder.

Meer dan een vierde van de deelnemers nam hun honden mee op date en 85% van de respondenten “veegt een foto rechts” als er een hond mee opstaat.

Meer dan een vierde van de respondenten gaf toe met hun eigen hond op date te gaan, want is elke dag niet uitstekend om te vieren met je geliefden?

95% blijft liever gezellig een avondje knuffelen met de viervoeter dan op blind date te gaan. 56% ligt liever met hun hond en hun partner in bed, dan alleen met hun partner het bed te moeten delen.

45% van de hondeneigenaars geeft per maand meer geld uit aan hun hond dan aan hun partner. Lijkt ons normaal, toch?

En 87% van de baasjes zou hun huisdier een cadeautje voor Valentijn geven.

DEEL dit bericht als je deze cijfers herkenbaar vindt!

Bron en afbeeldingen: Shareably, Flickr en Pixabay

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.