Vliegmaatschappij zegt tegen de familie dat de hond niet mee het vliegtuig in mag… dus nemen ze een verschrikkelijke beslissing

Een weerzinwekkende daad van verwaarlozing van een onverantwoordelijke hondeneigenaar leidde tot de vreselijke en onnodige dood van een lieve en onschuldige puppy. Tori de hond leefde al jarenlang bij de familie Urusov. De kinderen hielden van haar en ze werd goed verzorgd, tot de noodlottige dag waarop Alexander en Oksana, de ouders van het gezin, een egoïstische beslissing namen.

Onlangs ging dit Russisch koppel immers op vakantie naar Duitsland om hun kinderen te bezoeken, die bij hun oma in Hamburg woonden. Het stel bracht hun kleine hond Tori mee naar de luchthaven maar bij de veiligheidscontrole ontdekten ze dat ze niet het nodige papierwerk in orde hadden gemaakt om een huisdier op het vliegtuig mee te nemen.

Eerder dan de vlucht te annuleren of een vriend te bellen om voor de hond te zorgen, brachten ze Tori naar buiten en lieten haar in een draagtas in de sneeuw achter. Terug aan de incheckbalie zeiden ze dat een vriend haar was komen ophalen en zetten hun vakantie gewoon verder.

Toen ze in Duitsland aankwamen, waren hun kinderen in shock als ze over het lot van hun geliefde hond hoorden. Het deed drie dagen een online oproep aan vrijwilligers om naar hun hond te zoeken.

Volgende pagina

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.