Ze viel 55 kilo af. Dan plaatst ze een emotionele video, nadat een auto vol mannen haar op een drukke weg voor schut zette

Wie houdt er niet van een gratis ijsje? Het probleem was niet het gratis ijsje zelf, maar de persoon die het aan het eten was. Shauna Arocho, 27, zat buiten een filiaal van Illinois Dairy Queen van haar gratis ijsje te genieten toen een auto vol mannen stopte en haar omwille van haar gewicht belachelijk begonnen te maken.

Arocho had zopas op het gebied van haar gezondheid zoveel bereikt. Het ijsje was een zeldzame verwennerij.

De auto vol “mannen” rolden het raampje naar beneden en zeiden: “Eet je ijsje maar lekker op, jij vette koe.” Ze zagen Arocho niet als een persoon met een verhaal, maar als een object om te beoordelen en te veroordelen.

Arocho kreeg nooit de kans om zich te verweren. Dat zou ook moeilijk geweest zijn want het voorval zorgde ervoor dat ze 20 minuten onophoudelijk zat te huilen.

Ze vluchtte naar haar auto en dacht na over wat de mannen naar haar hadden geroepen. Nadat ze gekalmeerd was, nam ze een video op waarin ze zichzelf de gelegenheid gunt om haar verhaal te delen.

Arocho was in totaal al 55 kg afgevallen. Dit had ze te danken aan een strikt dieet waarbij ijsjes verboden waren.

In de video zegt ze dat ze nog een lange weg te gaan heeft. Maar het feit dat ze werd uitgescholden omwille van haar gewicht helpt haar niet.

Maar ze had wel een belangrijke boodschap: Ze wil dat mensen die gelijkaardige beledigingen uiten nadenken over de gevolgen.

Ze vroeg zichzelf af: “Wat als ik in zo’n positie was geweest dat ik naar huis was gereden en zelfmoord had gepleegd. Dat ben ik gelukkig niet, maar dat had best gekund.”

DEEL de eerlijke en belangrijke boodschap van deze vrouw met iedereen die je kent!

Bron: YouTube en www.liftable.com; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.