Video: Ik heb al heel wat schattige video’s op het internet gezien, maar deze beelden zijn de kers op de taart

Soms betekent hoe groter het dier niet altijd hoe angstaanjagender. Bij honden zijn het bijvoorbeeld doorgaans de kleintjes die de grotere honden de daver op het lijf jagen. Dat geldt ook voor andere diersoorten. In de onderstaande video maken een babyhert en een berenwelpje voor de eerste keer kennis met elkaar en hun reactie is niet meteen wat je zou verwachten. Het is de beer die zich geïntimideerd voelt!

beer-en-hert

Het hertje staat in de woonkamer als het welpje binnenkomt. Als het hertje een beetje dichterbij komt om eens te ruiken, wordt het beertje een beetje nerveus. Hij staat recht op zijn poten en trekt zich terug. Het hertje lijkt zich hier niet aan te storen en zij van haar kant is wel meteen bereid om een nieuw vriendje te maken.

De blik op het gezicht van het welpje zegt meer dan duizend woorden. De kleine beer ziet er een beetje uit alsof hij voor de eerste keer de wereld ziet. Deze ontmoeting is gewoon te schattig.

De video werd ondertussen duizenden keren bekeken en deed de harten van mensen over de hele wereld smelten. Het heeft iets onschuldig om te zien hoe twee dieren elkaar voor de eerste keer ontmoeten.

DEEL deze schattige video met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.