Video. Deze caravan verandert vanaf nu voorgoed de manier waarop mensen van de natuur genieten

Iedereen houdt er wel van om de wijde wereld in te trekken tijdens de vakantie. Een nieuw bedrijfje heeft een camper ontworpen die je toelaat om te reizen in stijl en luxe. Het beste is nog dat de camper weinig weegt en heel betaalbaar is. Nest Caravans uit Oregon heeft met hun nieuwe lichtgewicht camper de aandacht getrokken van grote investeerders zoals Airstream. “The Nest” – zoals de camper genoemd wordt – is gemaakt uit glasvezel zodat hij door de kleinste autootjes getrokken kan worden.

Binnenin lijkt het meer op de kajuit van een kleine zeilboot, maar de ruimte werd optimaal benut. De camper moet vooral een jonger, stedelijk publiek aantrekken en een beetje aanvoelen als een klein appartement. Hij is 5 meter lang en is uitgerust met een gootsteen, een zithoek die tot bed wordt omgevormd en heeft meer ruimte dan sommige kleine studio’s.

Airstream zegt dat de camper momenteel nog in de ontwikkelingsfase is en dat er nog enkele kleine wijzigingen verwacht mogen worden. Ze zeggen dat ze nog aan de details werken om de perfecte camper tegen volgende zomer op de markt te brengen.

Is deze camper iets voor jou?

Laat van je horen in de commentaren op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron: Rumble.com ; Afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.