VIDEO: Deze babypanda glipte uit zijn bed. Kijk nu wat er gebeurt als mama hem vangt! Haha!

Heb je het soms ook wel moeilijk om je kinderen in bed te stoppen? Blijkt dat mensen niet de enige wezens op aarde zijn die hiermee te maken krijgen! Personeel van de Taipei Zoo in Taiwan hebben het bewijs op video vastgelegd dat mensen en dieren helemaal niet zoveel verschillend als het op opvoedmethodes aankomst.

panda

De Taipei Zoo is zonder enige twijfel de meest vooraanstaande dierentuin in Taiwan die bekend staat omwille van zijn recreatieve kwaliteiten, maar ook op het gebied van natuurbehoud en onderwijs. Duizenden bezoekers trekken dagelijks naar het park om de panda’s te bewonderen. De bekendste panda is Yuan Yuan die onlangs van een baby’te beviel.

Personeel van de dierentuin legde op video vast dat mensen niet de enige wezens zijn die moeilijkheden hebben om hun kinderen in bed te stoppen. Op de beelden zien we hoe het kleintje uit zijn bed ontsnapte en door de dierentuin dwaalt … tot de baby plotseling op zijn moeder stoot. Deze laatste lijkt minder tevreden met de nachtelijke wandeling van haar baby.

Zoals elke moeder neemt ze haar baby mee terug naar bed en stopt het zorgvuldig onder tot ze zeker is dat hij vredig slaapt. Deze hartverwarmende video bewijst dat dieren helemaal niet zoveel verschillen.

DEEL deze te schattige video met iedereen die je kent!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.