VIDEO: Als je een vrouw bent dan moet je DEZE verdedigingstactiek leren. Het redt levens…

Er bestaan zoveel gevaren in de wereld, zoals dieren die je kunnen bijten en vergiftigen, of haaien die een hap uit je ledematen kunnen eten, maar de gevaarlijkste moordenaar van allemaal is nog gewoon de mens zelf. Mensen doen soms vreselijke dingen gewoon om hun eigen pleziertjes en behoeften te bevredigen, en dat is precies waar ook verkrachting over gaat. Helaas is dit in de hele wereld een vaak voorkomend misdrijf.

zelfverdediging

Hoewel het niet mogelijk is om alle verkrachtingen in de wereld een halt toe te roepen of te doen stoppen, zijn er wel een aantal technieken om je te verdedigen. Wat doe je bijvoorbeeld als de aanrander zich helemaal bovenop je bevindt?

Sommige vrouwen denken misschien dat ze in dergelijke situatie compleet verloren zijn, maar dat hoeft met deze techniek helemaal niet zo te zijn. In de onderstaande video leren we een verdedigingsgreep aan de hand van het shirt van de aanvaller. Het is eigenlijk een manier om de aanrander te stikken en het is zeer effectief tegen verkrachters.

DEEL deze zelfverdedigingsgreep met alle vrouwen die je kent! Het kan een leven redden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.