Verwaarloosde hond kruipt ineen om te sterven in de badkamer van een familie, maar realiseert zich dan, dat hij gered is

Dylan de hond stond op het randje van de dood en hij leek zich helemaal bewust te zijn van dit hartverscheurend feit. Het leek erop dat de vorige eigenaar van Dylan hem verlaten had op een moment dat hij het meeste hulp nodig had. Dylan had maden in zijn oor en ze verspreidden zich als wildvuur. Het zou nog maar een paar dagen duren voor ze zijn hersenen zouden beginnen aanvallen.

badkamer

Nadat hij doelloos door de straten had gedwaald, had hij toch een plekje gevonden waar hij op de dood zou wachten. Hij brak in een huis van een familie binnen, sloop in hun badkamer en ging nog een laatste keer neerliggen. Toen de familie thuiskwam en de zieke hond zagen, belden ze onmiddellijk naar Animal Aid.

Van zodra ze door de deur komen, zie je echt dat Dylan begrijpt dat ze daar zijn om hem te helpen en te redden. Hoewel hij vreselijk veel pijn lijdt, doet hij zijn uiterste best om een goede hond te zijn. Zijn staart begint vrolijk te kwispelen en hij staat zelfs recht om te spelen!

Dylan werd gered na een lange en zware operatie. Hij krijgt eindelijk de tweede kans die alle dieren verdienen.

Waarschuwing: Deze video bevat schokkend beeldmateriaal, maar de glimlach van Dylan op het einde maakt het dat helemaal waard.

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!


    Bron: YouTube / Animal Aid India

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.