Verwaarloosd slim varken vindt warmte bij nieuwe familie

Koa, het varken, leidt nu het leven waar alle dieren van zouden moeten kunnen genieten. Hij woont bij een familie die van hem houdt in een huis waar hij altijd een warm en droog plekje heeft om te slapen en een familie die maar al te graag met hem knuffelt. Maar dat is niet altijd zo geweest. Voordat Koa werd gered, waren zijn eigenaars niet zo aardig. Sterker nog, het waren vreselijke mensen. Op een dag begon zijn eigenaar hem brutaal met een koevoet te slagen. Gelukkig kon Koa ontkomen en vluchtte weg in het bos. Een zoek- en reddingsteam vond hem de volgende dag toen zijn leven aan een zijden draadje hing. De dierenartsen konden hem helemaal oplappen. Hij is misschien wel een oor verloren door het voorval, maar daar schijnt hij zich weinig van aan te trekken. Hij is gewoon heel erg gelukkig dat hij nog leeft!

varken1

Varkens zijn ontzettend slimme dieren. Zelfs zo slim, of nog slimmer, dan honden. Er bestaat geen enkel excuus om hen slecht te behandelen of te mishandelen.

varken2

Koa heeft dingen moeten meemaken die niemand, ook geen dier, zou mogen doorstaan. Het misbruik dat hij moest lijden, was compleet onnodig.

varken3

Gelukkig vond hij een familie die hem waardeerde omwille van het prachtige wezen dat hij is. Hij leeft het leven dat elk varken zou moeten kunnen leiden!

varken4

Kijk maar eens hoe hij speelt met zijn menselijke broers en zussen. Hij is eigenlijk niet zo gek veel verschillend met ons.

varken5

We wensen dit mooie varken nog vele jaren toe bij zijn nieuwe familie!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.