Verstoten pups, die hun vacht kwijtraakten, werden gered en doorlopen dankzij liefde en verzorging nu een geweldig herstel

Iedereen die al eens puppy’s heeft gehad, weet hoe schattig en vertederend ze zijn, en hoeveel vreugde ze brengen. De gemiddelde persoon wil hen gewoon de hele tijd knuffelen en met hen spelen. Maar niet alle puppy’s hebben een veilige thuis en niet allemaal worden ze gezond geboren, zeker wanneer het over straathonden gaat. Dit was helaas ook het geval voor de kleine puppy’s in dit verhaal uit Detroit, Michigan.

Kristina Rinaldi is de directrice van Detroit Dog Rescue, die op een dag een oproep kreeg om een nest van zes straathondjes op te pikken bij de dierenbescherming. Het nest werd eerder aangetroffen in een verlaten huis. Hoewel Rinalde aanvankelijk dacht dat het een normale dag op het werk zou worden, was ze geschokt om te zien dat de hondjes in een erbarmelijke toestand verkeerden, helemaal opgebrand en met zweren op hun huid. Wat erger was, was dat ze allemaal hun vacht verloren hadden.

Uit onderzoek bleek dat ze schurft hadden. “Ik heb al heel wat gevallen van schurft gezien maar dit was het ergste ooit.” De hondjes waren er zo slecht aan toe dat twee van hen onderweg naar de dierenarts overleden. Rinaldi liet de hondjes 12 weken achter in de dierenkliniek, waar ze de klok rond verzorgd werden. Hoewel hun toestand hopeloos leek gaven de dierenartsen het beste van zichzelf. Gelukkig begon de vacht van de puppy’s geleidelijk aan weer terug te groeien.

Van zodra hun toestand stabiel was, kregen ze namen: Wilbur, Petunia, Pinkie en Arthur. Hoewel er heel wat liefde, affectie en zorg aan te pas kwam, herstelden de hondjes helemaal en werden door in liefdevolle en zorgzame gezinnen geadopteerd.

Aan de geweldige mensen van de jeugdbescherming van Detroit en Detroit Dog Rescue: ViralTrend dankt u!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!

Bron: Shareably ; Afbeeldingen: lifebuzz.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.