Verstoten puppy en een kalfje vormen een onafscheidelijke band en overwinnen hun droevige verleden.

Soms groeien er uit de moeilijkste omstandigheden de meest eigenaardige vriendschappen. De band tussen Sri Ram de puppy en Bernie het kalf is een van die verhalen. Het begon allemaal toen Juliana Castañeda, de stichtster van het Juliana’s Animal Sanctuary in Colombia, op vier verlaten puppy’s stootte toen ze haar terrein verkende.

kalf1

Aanvankelijk leek het erop dat de honden het goed stelde en zich zo bij de andere wilde honden konden aansluiten.

kalf2

Maar om 5 uur ’s ochtends dacht ze de hele tijd aan deze honden en trok ze naar buiten om hen op te sporen. Ze sloeg erin om voor drie hondjes een nieuwe liefdevolle thuis te vinden, maar Sri Ram bleef bij haar achter.

kalf3

Ondertussen werd er een kalf genaamd Bernie op een boerderij geboren. Omdat het kalf mannelijk was, wilden de eigenaars het niet hebben en beslisten om hem te verkopen. Maar dan bedachten ze zich dat hij algauw voor het vlees geslacht zou worden en contacteerden ze Juliana.

En de rest is geschiedenis …

kalf4

Volgens Juliana was het liefde op het eerste gezicht. “Het zijn net kinderen” vertelde ze. Sri Ram is vijf maanden oud en Bernie drie maanden.

kalf5

Vandaag zijn ze onafscheidelijk en spelen ze uren samen buiten in het gras. En als ze moe zijn, gaan ze gewoon samen gezellig slapen.

kalf6

En hoewel het heel verschillende diersoorten zijn, lijken ze zich daar niets van aan te trekken. “Bernie denkt dat hij en hond is en Sri Ram denkt dat Bernie een heel grote hond is” vertelt Juliana.

kalf7

Het stel trekt ook graag op met de oudere honden op het terrein. Die zijn iets terughoudender maar genieten toch van hun gezelschap.

kalf8

En Bernie houdt er ook van om bij menselijke vrienden te zijn. Hij lijkt echt te denken dat hij een hond is en deelt zelfs een bed met hen.

kalf9

Bernie geniet zichtbaar van zijn nieuwe vriendschap.

kalf10

Het beste van al is dat ze samen oud zullen kunnen worden. Ze zullen de rest van hun leven op het terrein van Juliana verblijven, samen met een paard, een varken, een duif, drie konijnen, zeven kippen, twee schildpadden, 13 katten en 35 honden.

kalf11

En Sri Ram is ook de beste vriendjes met de zoon van Juliana, Bhimal.

DEEL deze unieke vriendschap met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.