Verstoten pup wordt in het bos gevonden en kan zich amper nog bewegen. Dankzij liefde en verzorging herstelt hij op geweldige wijze

Een drie maanden oude puppy genaamd Zoey werd moederziel alleen aangetroffen in het bos. Haar wonderbaarlijke transformatie zal je verbazen.

Veel mensen weten wel dat huisdieren soms gedumpt worden, maar de eigenlijke statistieken zullen je verrassen. Jaarlijks worden er in Amerika zowat vier miljoenen in het asiel binnengebracht, en daar komen nog de ontelbare honden bij die door onafhankelijke organisaties gered worden.

Voor de organisatie Howl Of A Dog sprong deze redding er een beetje uit. Dit is het verhaal van Zoey.

Afbeelding: Rumble.com

Een drie maanden oude puppy werd in het bos aan haar lot overgelaten. Ze bewoog nog nauwelijks toen de redders haar in het struikgewas vonden. Ze was extreem lethargisch door ondervoeding en zat helemaal onder de vlooien.

De redders noemden de puppy Zoey.

Afbeelding: Rumble.com

Na een hoognodig badje, kreeg Zoey de medische verzorging die ze zo nodig had. Het geval van Zoey was nieuw voor de medewerkers omdat ze doorgaans oudere honden redden uit high-kill asielen. Dit is hun missie:

“Wij, Howl Of A Dog, zijn een familie van dierenliefhebbers en alle dieren die bij ons terechtkomen worden behandeld als familieleden en ze krijgen alle liefde en aandacht om hen gelukkig te maken.”

Afbeelding: Rumble.com

Zoey veranderde snel in een positieve en aardige hond die altijd bereid is om te spelen. Vandaag wordt Zoey verzorgd in Roemenië en is ze in blijde verwachting van een nieuwe en eeuwige thuis.

Afbeelding: Rumble.com

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.