Verstoten pony met een mysterieuze wond werd gemarteld voordat helden haar vonden

Het is onbegrijpelijk waarom iemand een onschuldig dier opzettelijk zou willen kwetsen, maar helaas leven we in een wereld waarin mensen niet altijd de aardigste wezens van de planeet zijn.

Het volgende verhaal begint moeilijk, met een arme pony genaamd Banjo, die mishandeld werd door monsters. Gelukkig vond Nick White van World Horse Welfare de arme pony in Croydon ten zuiden van Londen.

“Toen ik Banjo voor het eerst zag, was hij een doodsbange pony die zich verschool in een gracht ver weg van de andere paarden in het veld waar hij werd achtergelaten. Het veld is vlakbij een populair park in Londen en honderden mensen moeten hem al gezien hebben, maar niemand merkte blijkbaar zijn ellendige toestand op of deed een inspanning om zijn situatie te melden. Hij was echt een onzichtbaar paard.”

Een van Banjo’s wonden was zo diep dat zijn spierweefsel zichtbaar was. Het arme paard moet ontzettend veel pijn geleden hebben, maar nadat hij naar het opvangcentrum van World Horse Welfare werd gebracht, maakte hij een ongelofelijke comeback.

“Ik ben verbluft over zijn herstel als ik hem nu zo zie. Ik had nooit gedacht dat hij ooit nog zo goed zou worden. Zijn wonden zijn echt goed hersteld. Dit is waar World Horse Welfare voor staat. Banjo is een gelukkige en gezonde pony met een lieve inborst en heeft nog een prachtige toekomst voor zich. Hoewel hij nu ergens anders gehuisvest is, blijft hij eigendom van de organisatie zodat we er zeker van zijn dat hij nooit meer zal moeten lijden.”

DEEL deze verbluffende redding en al even geweldige transformatie met je vrienden. Denk eraan om altijd aangifte te doen van dierenmishandeling!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: www.liftable.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.