Verstoten hond werd gevonden, terwijl hij in een vervallen huis wachtte op de plek waar zijn eigenaren hem achterlieten, zodat hij daar dood kon vriezen

De familie van een hond is hun hele wereld, en ze zouden werkelijk alles doen en zichzelf voor hen opofferen. Helaas leven we in een wrede wereld, en dat gevoel is niet altijd wederzijds …

Toen enkele eigenaars van een lieve hond hem langs de kant van de weg in een verlaten gebouw achterlieten, wist de hond niet wat hij verkeerd gedaan had opdat zijn familie hem niet meer wilde. Maar hij besliste om gewoon ter plaatse te blijven zitten voor het geval zijn familie hem terug zou komen halen.

Afbeelding: Facebook / Detroit Youth & Dog Rescue

De dagen gingen voorbij, maar de familie kwam niet opdagen. De arme hond bleef maar in de deuropening staan en werd opgemerkt door een voorbijganger die de Detroit Youth & Dog Rescue belde. Mike Diesel, de oprichter van de organisatie, repte zich onmiddellijk ter plaatse en trof de hond op exact dezelfde plek aan.

Afbeelding: Facebook / Detroit Youth & Dog Rescue

“Hij zat letterlijk op de oprit van de snelweg, dus was het van levensbelang om hem daar zo snel mogelijk weg te krijgen”, zei Diesel. Het duurde ongeveer een kwartier voor Diesel het vertrouwen van de bange hond gewonnen had. Dat gebeurde uiteraard aan de hand van snoepjes. “Hij kon mijn geur op de snoepjes ruiken … dus was hij al wat blijer toen ik hem benaderde. Het duurde ongeveer 15 minuten voor ik hem in mijn auto kreeg.” De hond kreeg later de naam Diesel – naar zijn redder.

Afbeelding: Facebook / Detroit Youth & Dog Rescue

Diesel werd meteen naar de dierenarts overgebracht. Omdat hij geen microchip had, is het team vastberaden om zo snel mogelijk een liefdevolle thuis voor hem te vinden.

Kan jij geloven dat iemand een lieve hond zoiets aandoet?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Life Daily

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.