Verlaten Duitse herder die het leven had opgegeven, ondergaat een verbluffende transformatie.

Toen we op een foto van Frannie stootten, moesten we er gewoon meer over weten. Eric Holliday, een van haar redders, bezorgde ons het verhaal.

herder1

St. Francis kwam op 16 december vorig jaar bij Val’s Pals GSD and Large Paw Rescue terecht. De persoon die haar binnenbracht, zag hoe ze aan het karkas van een dood dier aan het eten was.

herder2

Toen we haar zochten, vonden we haar uiteindelijk in de bosjes. Je zag haar nauwelijks zitten en ik dacht aanvankelijk dat het gewoon takken waren.

herder3

Normaal moet je een straathond altijd heel erg voorzichtig behandelen, maar deze hond verroerde geen vin en had het leven duidelijk opgegeven.

herder4

We brachten haar onmiddellijk naar de dierenkliniek. Haar toestand was kritiek en ongetwijfeld het ergste geval wat we ooit al gezien hadden.

herder5

De grootse uitdaging was het opnieuw beginnen voederen. Dit moest heel geleidelijk aan gebeuren zodat ze zich niet zou overeten.

herder6

Daarna werd ze opgenomen in een pleeggezin.

herder8

Frannie werd uiteindelijk geadopteerd op 27 februari door Jack en Jan Long. Nu blaakt ze van energie en wil de hele dag alleen maar spelen!

herder7

DEEL deze prachtige redding met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.