Verlamde pitbull wordt helemaal gek als haar baasje, na 6 maanden dienst in het buitenland, weer thuiskomt

Elke persoon met een hond zal je vertellen hoeveel ze van hun huisdier houden. Wij zelf begrijpen dat onze hond soms even alleen wil zijn. Maar honden begrijpen het hoegenaamd niet als wij mensen elke dag uit gaan werken en hebben geen idee wat er gebeurt als we voor langere tijd wegblijven. Het is ongelofelijk om te zien welke band er tussen een mens en een hond gevormd wordt. Zelfs als ze ons jaren niet gezien hebben, beginnen ze zo hevig met hun staart te kwispelen dat hij er bijna afvalt!

hond

De hond genaamd Emma van Melissa Swanson en haar echtgenoot was erg gehecht aan haar papa. Toen die voor zes maanden op missie werd uitgestuurd, was Emma kapot van verdriet. Het stel had Emma kort voor zijn vertrek geadopteerd. Emma is verlamd en was afkomstig van de dierenwelzijnsorganisatie SNARR (die zich voornamelijk voor honden met een beperking inzetten).

Als papa dan na een half jaar terug thuis komt, is de spanning nog nauwelijks te houden. Emma sleept zich letterlijk naar de deur om hem te begroeten. De mama van Emma laat weten dat ze een rolstoel heeft, maar daar houdt ze zelf niet zo van. Dat verwijten we haar zeker niet want Emma lijkt goed uit de voeten te kunnen zonder!

DEEL deze hartverwarmende reünie met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.