Verlamde hond sleept haar poten kilometers achter zich aan om hulp te zoeken!

Toen Poppy nog een jonge puppy was werd haar ruggenwervel verpletterd. Het is niet duidelijk hoe ze gewond raakte, maar gedacht wordt dat ze geschopt werd of vertrappeld werd door een ander dier.

Het is evenmin duidelijk hoe lang ze al verlamd was voor ze gevonden werd. Susanne Vogel was aan het werk in een onderzoeksstation voor olifanten toen zij en haar collega’s Poppy zagen.

Poppy sleepte zich langzaam voor naar het kamp. Hoewel haar achterste poten het niet meer deden, zat ze boordevol liefde. Vogel raapte het arme wezentje op en bracht haar naar de dierenarts – die zich op 8 uur rijden bevond! Poppy was een gelukkig hondje! Vogel zegt dat haar kamp gelegen is in een afgelegen gebied vol met roofdieren. Bij de dierenarts werd vastgesteld dat Poppy 7 maanden oud moest zijn. De dierenarts zei dat er een operatie nodig was, maar dat de hond die misschien niet zou overleven.

Op 3 maart werd door een van de collega’s van Vogel een GoFundMe pagina opgericht om geld in te zamelen. De volgende dagen werd Poppy sterker. Ze at, dronk water en kreeg heel veel liefde. De dokter besloot om haar nog wat meer te laten herstellen alvorens aan de operatie te beginnen. Poppy woont nu in een pleeggezin in Botswana. Stronza, de pleegouder van Poppy, zegt dat ze een lieve meid is die vol leven zit.

Het is hartverwarmend om te weten dat Poppy een groep mensen vond die bereid waren om voor haar leven te vechten.

Veel beterschap Poppy!

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Doggies Care

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.