Verhuizers zien een doodsbange vrouw in een steegje. Dan openen ze hun vrachtwagen en verbergen haar binnenin.

Een doodsbange vrouw die door haar op hol geslagen ex-vriend werd opgejaagd vond een schuilplaats op de meest onwaarschijnlijke plek. Haar leven werd gered en drie jongemannen werden onverwacht helden. De jonge vrouw, wier identiteit niet vrijgegeven werd, werkte als manager voor een grote tandartsenpraktijk in Chicago. Plotseling kwam haar ex gewapend met een “klein aanvalsgeweer” in haar kantoor opdagen. Hoewel getuigen verklaarden dat zijn gedrag erg rustig was, wist de dame dat haar leven op het spel stond.

Ze vluchtte weg in een steegje achter het gebouw en stootte op drie verhuizers: Josh Lara, Cody Grandt en Mike Zaininger.


Zaininger zei: “Ze wist dat ze achterna gezeten werd. Onze onmiddellijke reactie was: Verstop je in de vrachtwagen.” Wetende dat de vrachtwagen de perfecte schuilplaats was, hielpen ze haar snel naar binnen.

“We lieten haar in de vrachtwagen instappen, waar ze achter een grote stapel dozen ging zitten”, herinnert Lara zich. Vervolgens reden ze snel weg en brachten haar zo in veiligheid. Toen de aanvaller, later geïdentificeerd als Clint Engle, de vrouw niet kon vinden, beroofde hij zich van het leven. Hij werd dood aangetroffen in hetzelfde steegje achter het gebouw van de tandartsenpraktijk.


De politie bericht dat het snelle denken van de verhuizers het leven van de jonge vrouw redde. “Moesten we daar niet geweest zijn, zou ze nu dood zijn”, zegt Grandt.

Maanden later werden de verhuizers in het bijzijn van hun families gedecoreerd voor hun “opmerkelijke uiting van moed en snelle denken.”

DEEL deze alledaagse helden met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.