Het verhaal van een aardige vreemdeling, die 200 piek aan boodschappen voor een moeder in nood betaalde, heeft helaas geen happy end

Een vrouw uit San Diego doet er alles aan om een man te eren die ze nauwelijks kende, nadat ze ontdekte dat hij enkele dagen nadat hij haar op een geweldige manier geholpen had, overleden was. In november 2015 ontmoette Jamie-Lynne Knighten de heer Matthew Jackson toen ze aan de kassa van een lokale supermarkt stond.

De creditcard van de moeder werd geweigerd wegens een antifraude bescherming, omdat ze net in het buitenland was geweest. Met een lijn wachtenden achter haar, geen enkele manier om te betalen en haar baby die onophoudelijk huilde, kwam Matthew Jackson tussenbeide en hielp haar – hij betaalde hele rekening ter waarde van 200 dollar.

Jackson stapte op haar toe en zei: “Mag ik? Mag ik jouw boodschappen betalen?” Jackson vroeg slechts een wederdienst. “Zolang je maar beloofd om het ook voor iemand anders te doen” vertelde hij de moeder.

Dagen later bleef Knighten aan de genereuze man denken. Ze herinnerde zich dat hij verteld had dat hij in de LA Fitness Gym werkte, dus besloot ze om de manager te bellen zodat ze hem een geschenk zou kunnen brengen. Toen kreeg ze vreselijk nieuws te horen.

De manager vertelde haar namelijk dat de Jackson de dag dat ze hem had leren kennen in een auto-ongeluk was omgekomen toen hij tegen een boom aanreed, niet ver van de winkel waar ze elkaar hadden leren kennen.

“Ik kan het nog altijd niet geloven” vertelde Knighten op Facebook. “Ik dacht echt dat ik nog de kans zou krijgen om hem terug te zien, hem een knuffel te geven en hem te bedanken. Nu zal ik die kans niet meer krijgen, maar erger is dat niemand nog de kans zal krijgen om hem te ontmoeten. En dat breekt mij hart.”

Nadat ze haar boodschap op Facebook deelde, verklaarden heel wat vrienden en familie dat ze vanaf nu ook de rekening van noodlijdende vreemden zouden betalen.

DEEL dit hartverscheurende verhaal om deze barmhartige Samaritaan te eren!

Bron en afbeeldingen: Facebook en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.