Verborgen camera van vrouw onthult, dat haar vriend haar hond slaat. Ze besluit meteen de trouwdag af te blazen

Als je ziet wat dit wreed monster doet met de hond van zijn verloofde, zal je hem hard in het gezicht willen slaan. Dit is een schokkend verhaal maar het moet gedeeld worden, zodat meer mensen kunnen onderzoeken of hun partner hun geliefde huisdieren wel goed behandelen.

Ninna Mandi uit Rio de Janeiro werd achterdochtig toen haar Franse buldoggen verdachte verwondingen hadden op hun lichaam. De 26-jarige kon maar niet begrijpen hoe haar honden aan die bloeduitstortingen kwamen dus installeerde ze een verborgen camera in haar appartement. Wat ze ontdekte, schokte haar zozeer dat ze haar bruiloft afzegde. Haar vriend was namelijk de schuldige.

De kerel sloeg de honden zonder enige aanleiding of reden. Zoals je zult zien in de video grijpt dit monster een hond bij de nek en gooit haar vervolgens op de grond.

https://www.instagram.com/p/xScDXUhwQ_/

Deze kerel doet allerhande wrede dingen, waaronder een hond bij de achterste poot vasthouden en dan tegen de grond laten vallen.

Ninna publiceerde de video ook op Facebook zodat de hele wereld zou weten wat voor een monster haar man is. Nadat de video’s viraal gingen werd de man door de politie aangeklaagd wegens dierenmishandeling.

DEEL dit schokkend bericht met iedereen die je kent!


https://www.instagram.com/p/y17y4WBwaG/

Bron: Facebook en Instagram

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.