Vastgeketende hond zit zonder water en eten op een balkon en probeert er vanaf te springen om zichzelf uit deze situatie te kunnen bevrijden

Het gehuil kwam vanboven. Toen de mensen in Caïro, Egypte, naar boven keken, zagen ze een Duitse herder van een balkon op de derde verdieping hangen. Hoe de arme hond nog om hulp kon schreeuwen is ongelofelijk. De hond genaamd Bella hing aan haar nek. De ketting rond haar nek verhinderde dat ze viel, maar Bella was een grote hond en het had ook haar dood kunnen betekenen.

Niemand weet precies hoe lang Bella daar al hing, maar sommigen zeggen dat het minstens 5 uur moet geweest zijn. Een man kon zich de toegang verschaffen tot het appartement en Bella in veiligheid trekken.

De waarheid kwam algauw aan het licht. Bella was broodmager en werd gedwongen om op een klein, vuil balkonnetje te wonen. Geen leven voor een hond. De Egyptische dierenbescherming nam Bella in beslag.

Ze zou nooit meer in het vuil moeten leven. Bella kreeg een pleeghuis in de Verenigde Staten via de dierenwelzijnsorganisatie Special Needs Rescue en Rehabilitation (SNARR).

Bella woont nu in Texas! Ze heeft een grote tuin waar ze vrolijk kan rennen met haar broertje. Bella leeft nu als een koningin en heeft een comfortabele bank om te slapen.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: SNARR

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.