Uitgezonden soldaat komt een dag na de geboorte van de baby in het ziekenhuis aan. Zie wat er gebeurt als zijn 2-jarige hem opeens ontdekt

Een YouTube video uit 2014 baande zich een weg in de harten van iedereen op de sociale media. De beelden werden onlangs gepost op de Facebookpagina van Love What Matters waar ze ondertussen meer dan 700.000 keer bekeken werden.

Terwijl sergeant John Vorrath in het Midden-Oosten diende, zag hij op 24 oktober via FaceTime zijn vrouw van hun dochter bevallen. Toen zijn overste zag hoeveel hij van zijn familie hield, gaf hij hem meteen een week vrij. De volgende 22 uren reisde Vorrath non-stop naar het ziekenhuis waar zijn gezin verbleef. Zijn vrouw had geen idee welke geweldige verrassing haar te wachten stond.

Toen hij een dag later in het ziekenhuis arriveerde, omhelsde hij zijn vrouw innig. Ook het moment dat hij zijn dochter voor het eerst in levende lijve is overweldigend.

“Oh lieve hemel, kijk haar, ze is zo klein”, zei de soldaat.

Vijftien minuten later duikt zijn tweejarige zoon op. De jongen stond aan de grond genageld. Hij had zijn vader niet meer gezien sinds hij op zijn buitenlandse missie werd uitgestuurd. Maar toen sergeant Vorrath hem riep en zei: “Kom hier maatje! Je bent zo groot, je bent zo groot!”, rende de jongen zo snel hij kon!

Bekijk de onderstaande video om de hele reünie te zien. Wees gewaarschuwd: tegen het einde zullen de tranen over je wangen rollen!

DEEL dit bericht met iedereen die je liefhebt!


Bron: Facebook ; Afbeelding: www.liftable.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.