Uitgehongerde straathond wordt gered en mag dan elke dag mee naar een diervriendelijk restaurant

Als je in LA woont en je hebt moeite om bij de beste restaurants te reserveren, dan is dat misschien wel de schuld van Popeye de hond. Hoewel deze kleine hond vroeger de straten afdwaalde op zoek naar eender wat om te eten, krijgt deze pluizige viervoeter nu samen met zijn eigenaar Ivy Diep de beste maaltijden voorgeschoteld.

resto

“Ik vond hem op straat”, vertelde Ivy. “Hij was echt een puinhoop – superdun en met vieze haren.” Ivy was op dat moment niet meteen op zoek naar een nieuwe hond aangezien haar huis al behoorlijk vol was, maar niemand wilde Popeye, dus besloot ze om hem te houden. “Het duurde niet lang voor hij zich helemaal thuis voelde. En uiteraard werden mijn echtgenoot en ik verliefd op hem.”

“Een van mijn vrienden stelde voor om een Instagram account voor hem te maken omdat hij zo schattig was. Jen en ik houden ervan om Instagram dates te houden en foto’s van onze maaltijden te trekken. Ik nam Popeye vaak mee en we beseften dat hij erg goed was met voedsel. Hij bedelt niet om voedsel en eigenlijk geeft hij er niet zoveel om. Hij houdt er gewoon van om buiten te zijn. Soms krijgt hij wel iets dat gezond voor hem is. Ik neem ook altijd een zak snoepjes voor hem mee.”

Popeye heeft nu meer dan 108.000 volgers op Instagram, dus als je geen reservatie krijgt, kan je nog altijd van de onderstaande foto’s genieten!

resto1

resto2

resto3

resto4

resto5

resto6

resto7

resto8

resto9

resto10

resto11

resto12

resto13

resto14

resto15

resto16

resto17

resto18

resto19

resto20

resto21

resto22

resto23

resto24

resto25

resto26

DEEL deze schattige en stijlvolle hond met je vrienden!


Bron: Bored Panda en Instagram

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.