Uit ijswater geredde hond vindt nieuw liefdevol thuis

Een straathond die op het randje van de dood stond, kreeg een nieuwe liefdevolle thuis bij een vrouw die op slag verliefd op hem werd toen ze hem op televisie zag. De hond vocht voor zijn leven nadat hij door het ijs van Lake Michigan zakte. Een voorbijganger zag de horror gebeuren en belde de politie. De politieagenten kwamen snel ter plaatse en konden de hond in veiligheid brengen.

ijs

De hond werd overgebracht naar de Humane Society waar hij de gepaste naam Michigan kreeg. Maar niemand kwam de hond ophalen toen hij hersteld was. Dat was eigenlijk goed nieuws voor de hondenliefhebber Brenda Thompson die Michigan maar al te graag in haar huishouden wilde opnemen.

“Ik trok mijn kleren aan en reed onmiddellijk naar hen toe. Vanaf ik het verhaal op televisie zag, ben ik hier zowat elke dag” vertelde Brenda. “Het eerste wat ik met hem ga doen, is hem meenemen op een lange wandeling” voegde ze er nog aan toe. “Thuis staat hem alles nieuw te wachten: speelgoed en voederbakken. Hij is klaar om te vertrekken. Het is het begin van een nieuwe vriendschap.”

DEEL deze wonderbaarlijke redding met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.