Hij trok een mes en sneed de poten van de hond eraf. Maar dat was nog niet het einde van de kwellingen die het dier moest ondergaan.

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend kunnen overkomen.

De dierenwelzijnsorganisatie “Hope For Paws” uit Los Angeles kregen een oproep over een hond in nood. Een medewerker van de organisatie reed naar Mexico om de noodlijdende hond te onderzoeken. Hij had geen idee dat hij geconfronteerd zou worden met het allerergste geval van dierenmishandeling dat hij ooit gezien had.

Finally... surgery is over.

De dierenbeul had niet alleen een poot afgesneden en een oog uitgerukt – de hond bleek ook nog eens teken en parasieten te hebben, wat op het eerste zicht niet meteen zichtbaar was.

Kayla - at the clinic in Mexico.

Kayla kan pas na een paar dagen geopereerd worden omdat haar lichaam door de infecties aanvankelijk nog te zwak was. Ze zag er meer dood dan levend uit.

So sad...

De dierenbeschermer Eldad Hager schreef hierover: “Kayla had vreselijk veel pijn. Ik kan niet begrijpen hoe iemand tot zoiets in staat is. Het was echt droevig om te zien en ik was verrast dat ze nog altijd met haar staart kwispelde.”

Too weak to go to surgery...

Hetgeen overbleef van haar linkeroog moest door de artsen eveneens verwijderd worden. Haar wonden helen langzaam maar dag na dag stelt ze het beter.

Hoewel Kayla het verschrikkelijkst denkbare meemaakte, is ze haar levensvreugde niet verloren. Ze houdt ervan om over haar buikje geaaid te worden en likt haar redders graag af.

Rub my belly please :-)

Kayla wacht nu om door een liefdevol baasje geadopteerd te worden. Ze is erg vrolijk en kan goed met andere honden om.

Ze wordt bedolven onder de liefde en affectie van haar verplegers en dat moet haar traumatisch verleden doen vergeten.

Resting...

Deze hond heeft echt een ijzeren wil om te leven. Blijft nog de vraag welk monster een levend wezen zoiets kan aandoen.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Perfecto, Flickr en Heftig

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.