Toen ze met hun auto verloren waren gereden, zien ze dit stervend paard. Wat ze ermee doen? Totaal ongeloof!

Kelsey en haar mama hadden er al lang naar uitgekeken om er samen eens op uit te trekken en naar een plaatselijk rommelmarktje te trekken. Op de dag van hun uitstapje stonden ze vroeg op, dronken koffie en vertrokken. Toen hun GPS hen langs een weg stuurde die ze niet kenden, besloten ze het er gewoon op te wagen. Dit deel van Illinois kenden ze niet en dat gaf hen meteen de gelegenheid om een nieuw stukje natuur te leren kennen.

paard

Maar toen stootte het duo op een vreselijk zicht. Een gewond paard was aan zijn misbruikers ontsnapt en stond helemaal alleen wild gras te eten. Het was duidelijk erg ondervoed en uitgehongerd. Dat is het ogenblik waarop ze beseften dat het noodlot hen had samengebracht.

Het paard Sonny was mishandeld en vocht voor zijn leven. Hij werd langs de kant van de weg achtergelaten. Toen Kelsey en haar moeder dichterbij kwamen lag hij op zijn zij te sterven.

Kelsey was vastbesloten om hem te helpen, maar er was een probleem want het paard paste niet in hun trailer. Maar ze zou niet opgeven …

Kelsey besliste om helemaal met het paard naar haar boerderij terug te wandelen. De volle 15 kilometer … Het duo zou er uiteindelijk vier uur over doen om thuis te geraken. Daar kon het paard verzorgd worden en verder op krachten komen. Ondertussen hebben de twee een onbreekbare band.

Hoedje af voor deze jongedame!

DEEL deze hartverwarmende video met iedereen die je kent!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.