Toen ze naar huis liep, hoorde ze een ‘dier’ janken. In plaats daarvan komt de zieke waarheid aan het licht en vindt ze een baby in het gras

Een voetganger in Lakewood, Washington, dacht dat ze een dier had horen janken en schoot ter hulp. Toen ze achterhaalde wat het geluid maakte, werd duidelijk dat de situatie veel ernstiger was dan gedacht.

Ze wandelde vroeg op een ochtend van de supermarkt naar huis toen ze plotseling kreten hoorde. Ze gebruikte haar telefoon als zaklamp en vond een achtergelaten kind dat in de voortuin van een huis lag.

Het was buiten 5 graden en de baby had het koud maar was voor het overige ongedeerd. De vrouw belde onmiddellijk de hulpdiensten die snel ter plaatse kwamen.

De politie en de medische hulpverleners waren net zo geschokt als de vrouw zelf. Politieagent Chris Lawler zei: “Ik doe dit nu al 26 jaar maar ik heb nog nooit een kind in een tuin zien liggen. Het is echt een ongelooflijk toeval dat er iemand in de buurt was voor de temperaturen nog meer daalden.”

Nadat de baby in het ziekenhuis gecontroleerd werd, werd het kind overgedragen aan de jeugdbescherming. Toen het bericht op het nieuws verscheen, kwam een vrouw opdagen die beweerde de moeder te zijn. Zij weet de gebeurtenissen aan druggebruik.

De politie zegt dat ze thuis drugs aan het nemen was en paranoïde werd. Ze dacht dat ze achtervolgd werd, greep het kind en begon te lopen. Ze liet de baby in een tuin achter in de hoop dat iemand hem zou vinden.

Ze werd opgenomen in het ziekenhuis, maar van zodra ze gezond is zal ze in de gevangenis terechtkomen.


Ook de vader kwam opdagen nadat het verhaal het nieuws haalde. Hij zegt dat hij ruzie kreeg met zijn vrouw en het huis had verlaten. Hij wist niet dat de baby verlaten werd.

Gelukkig stelt de baby het nu goed en zijn moeder zal achter de tralies verdwijnen van zodra ze uit het ziekenhuis ontslagen wordt. Het kind blijft in handen van de jeugdbescherming tot de vader bewijst dat hij in staat is om het kind op te voeden.

DEEL dit schokkende bericht met je vrienden!

Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.