Toen haar hond begon te bijten, was ze geschokt. Maar dan zag deze moeder het echte gevaar.

Patch, de trouwe hond van de familie Davis uit Vancouver in de Amerikaanse staat Washington, werd door de kinderen Andrew en Clara vanaf het eerste uur verafgood. Ook de ouders Nola en Richard sloten hem in hun hart. Maar na verloop van tijd stelt er zich een probleem.

hond1

De familie vreest dat ze een vreselijke fout hebben begaan: men heeft onderschat hoeveel ruimte zo een grote hond nodig heeft. Patch werd gewoon te groot voor hun kleine huis.

hond2

Ze wisten dat ze de harten van hun kinderen zouden breken als ze Patch zouden moeten wegdoen. Ze zien echter geen andere mogelijkheid en roepen het gezin samen om het slechte nieuws te melden.

hond3

Als de ouders aankondigen dat ze een nieuwe thuis voor Patch moeten zoeken, protesteren de kinderen luidkeels. Ze willen zich voor geen geld van de wereld van hun trouwe vriend scheiden. Moeder Nola besluit om de beslissing nog even uit te stellen.

hond4

Die avond wilde Nola een bad nemen om zich even te ontspannen. Toen ze in het water lag, kwam Patch plotseling binnengelopen. Dit was merkwaardig want Patch hield helemaal niet van baden, wel integendeel, hij had daar een grondige hekel aan. Patch begon haar daarop in de arm te bijten. Toen wist ze dat er iets aan de hand was. Toen ze uit bad kwam en in de gang wandelde, zag ze dat het huis in brand stond.

hond5

Nola en Patch renden samen de tuin in waar de rest van de familie hen al stond op te wachten. Nola wilde nog het huis inrennen om een paar persoonlijke spullen in veiligheid te brengen. Patch hield haar echter tegen. Op dat moment vond een geweldige explosie plaats en werd het huis helemaal vernietigd.

hond6

Nola had zijn baasje niet eenmaal, maar tweemaal het leven gered. Na dit voorval was het uiteraard duidelijk dat ze Patch niet konden laten gaan. Zo een trouwe en loyale vriend zouden ze nooit meer vinden!

hond7

De familie woont ondertussen in een nieuw huis, waar wel genoeg plaats is voor deze geweldige hond!

DEEL dit prachtige verhaal met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.