Tijdens een routineuze procedure ontdekt de chirurg iets smerigs in de voet van de man [video]

De meesten onder ons negeren kleine wondjes en sneetjes omdat ze ons niet meteen veel pijn bezorgen. Maar deze video toont ons waarom we toch een beetje meer aandacht aan ons lichaam zouden moeten besteden. Toen een man in Sao Paulo, Brazilië, eindelijk medische verzorging zocht voor een ingegroeide teennagel wist hij niet dat zijn teen de thuishaven was geworden van krioelende maden. De chirurg had de nagel verwijderd en begon bloed en pus uit de wonden te drukken toen ze plotseling de gruwelijke ontdekking deed. Het bloed gutste eruit samen met krioelende maden.

Ze plukte ze rustig op, legde ze opzij en vervolgde de procedure. Hoe walgelijk ook, dergelijke vondsten zijn in Brazilië niet ongebruikelijk. Als mensen hun wonden niet goed schoonmaken, bestaat de kans dat vliegen er eitjes in leggen. Omdat het gaat om dode huid beseffen de meeste mensen zelfs niet wat er aan de hand is.

Vreemd genoeg zouden de maden het leven van deze man wel eens gered kunnen hebben. Ze eten namelijk dode huid en beschermen tegen gangreen.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron: Daily Mail ; Afbeelding: Shared

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.