Tijdens het uitlaten verdwijnt haar hond. Een minuut later ziet ze dat hij iets levends uit de sneeuw trekt

Natalia Maznaya woont met haar trouwe St.-Bernard Watson in het Russische Omsk. Ze houdt van haar hond boven alles en daarom geeft ze er ook niet om door weer en wind met hem te gaan wandelen. Maar op een ijzige winterdag weet ze nog niet wat haar te wachten staat als ze met haar hond een wandelingetje gaat maken. De twee zijn al op de terugweg naar huis als Watson plotseling blijft staan. Dan rent hij naar een afvalcontainer. Iets schijnt zijn aandacht getrokken te hebben.

Natalia volgt haar hond en ziet dat hij opgewonden aan de grond snuffelt. Hij begint te woelen en er komt iets uit de sneeuw tevoorschijn. Als hij zijn vondst begint schoon te vegen ziet Natalia dat het beweegt. Ze vertelt: “Eerst dacht ik dat hij een muis gevonden had. Maar dan zag ik wat het echt was.”

Watson blijft graven en uiteindelijk haalt hij twee katjes uit de sneeuw. Ze moeten kort na de geboorte op een of andere manier ondergesneeuwd zijn geraakt. Zonder de geweldige Watson zou niemand deze katjes gevonden hebben. Natalia herinnert zich: “De arme dingetjes hadden het zo koud. Ze konden zelfs niet meer miauwen. Tot Watson hen warm begon te houden.”

Natalia neemt de twee katjes mee naar huis. Ze contacteert een lokale dierenwelzijnsorganisatie en vraagt om hulp. Watson blijft steeds in de buurt van de kattenbaby’s en past de hele tijd op hen. Hij wil er zeker van zijn dat ze het goed maken.

De twee komen op krachten bij Natalia thuis en kunnen lekker opwarmen. Zo komen er twee schattige pluizenbolletjes tevoorschijn die later door de dierenbeschermers afgehaald zouden worden.

Om ervoor te zorgen dat ze snel geadopteerd zouden worden, publiceert Natalia haar verhaal op Facebook. Het duurt vervolgens amper twee dagen voor deze katjes een liefdevolle en eeuwige thuis gevonden hadden.

Watson is gewoon een super hond! Alleen door zijn scherpe neus kon het leven van deze arme diertjes gered worden!

DEEL deze ontroerende redding met je vrienden!

Bron: Heftig

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.