Tijdens de veiling werd het kleine kalfje uitgelachen en wilde niemand het hebben, totdat 1 persoon hem zag en op slag verliefd werd

Dit verhaal gaat over een kalf genaamd Blitzen. Hij werd verkocht op een veeveiling toen hij amper enkele dagen oud was. Hij woog slechts 16 kg en had eigenlijk gewoon bij zijn moeder moeten zijn.

De wrede mensen die van hem af wilden, lachten met zijn omvang. Maar Susie Coston lachte niet. Als directeur van het opvangcentrum Farm Sanctuary wierp ze een blik op Blitzen en wist meteen wat haar te doen stond.

Als een kalf geen moedermelk heeft gekregen, is de kans groot dat ze later ziektes en infecties krijgen.

De gezondheid van Blitzen was geen lachertje. Coston nam Blitzen en twee andere kalfjes, Alexander en Lawrence, mee naar het Nemo Farm Hospital.

Lawrence was er erg aan toe – zijn leven bengelde aan een zijden draadje. Blitzen had een bloedtransfusie nodig en had pneumonie. Gelukkig waren de drie kalfjes dankzij de goede zorgen van het ziekenhuispersoneel snel op de goede weg. Dat was zes jaar geleden. Kijk nu eens naar Lawrence en Blitzen!

Ze wonen samen op het Farm Sanctuary. Alexander ervoer enkele complicaties en kwam spijtig te overlijden. Maar voor Lawrence en Blitzen is het leven goed nu!

De enigen die nu nog lachen zijn deze blije koeien! Wat een mooi avontuur!

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.