Tienermeisje sterft aan ondergewicht. Dan ontdekt de politie nog iets anders verontrustends over haar

Ouders worden verondersteld voor hun kinderen te zorgen. Maar in een vreselijk geval van kinderverwaarlozing werd de 16-jarige Natalie Finn dood aangetroffen nadat ze een hartaanval leed die het gevolg was van acute ondervoeding.

Natalie werd gevonden met een luier voor volwassenen, omringd door menselijk en dierlijk afval in een lege slaapkamer. Verder lagen er nog doeken die doordrenkt waren met urine en een groot aantal dieren.

Het betrof een dozijn katten en verschillende honden in kennels.

Natalie, samen met haar 15-jarige broer en 14-jarige zus, werden allen geadopteerd. Haar broer en zus ontsnapten aan het lot van haar zus maar waren er erg aan toe – ondervoed en volledig onder de uitslag.

Nicole Finn, de 42-jarige adoptiemoeder, werd gearresteerd wegens moord. De ex-echtgenoot, Joseph Finn, werd vervolgd voor ontvoering, verwaarlozing en mishandeling.

Blijkbaar had de kinderbescherming het gezin voor de tragische gebeurtenissen nog bezocht. Ze hadden inderdaad vastgesteld dat Natalie ondervoed was, maar gingen ervan uit dat zij diegene was die gewoon niet wilde eten.

Maar na haar dood kwam aan het licht dat dit geenszins het geval was, maar dat de drie kinderen werden blootgesteld aan marteling en tegen hun wil werden gedwongen om thuis te blijven. De ramen in het huis werden gebarricadeerd om te vermijden dat ze zouden ontsnappen.

Rust in vrede, Natalie. Het spijt ons zo zeer dat je het slachtoffer werd van de wreedheid van ouders die normaal voor je zouden moeten zorgen. Gelukkig hebben haar broer en zus wel nog uitzicht op een beter leven.

DEEL dit verhaal als ook jij hoopt dat het recht alsnog zal zegevieren.

Bron en afbeeldingen: www.relayhero.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.