Tiener maakt het leven van zijn leraar elke dag tot een hel. Maar papa’s slimme bestraffing wordt door andere ouders op groot applaus onthaald.

Als het over discipline gaat moet je als ouder soms creatief zijn. Soms helpt een strenge vermaning niet en lijkt je kind de boodschap maar niet te willen begrijpen. Wat moet je dan doen als ouder? Je kunt dreigen met een straf, maar om effectief te zijn moet je ook doorzetten. Dat is precies wat een vader uit Texas erg goed begrepen had. De leraar van zijn 17-jarige zoon had er herhaaldelijk over geklaagd dat Bradley, kortweg Brad, teveel praatte in de klas.


Zijn vader – die eveneens Brad heet – is een pastoor in Rockwall, Texas. Nadat hij teveel mails had gekregen over het irritante gedrag van zijn zoon bedacht hij een geweldig idee om zijn punt te maken.

“Ik zei hem: ‘Als ik nog eens een klacht hoor, kom ik gewoon in de klas naast je zitten’”, vertelde vader Brad. Maar zoals zovele jongeren had de jonge Brad de boodschap nog steeds niet begrepen.

Toen hij weer eens een mail kreeg, wist Brad wat hem te doen stond. “Mijn vrouw maakte me ’s ochtends wakker en zei ‘Het is tijd om naar school te gaan.’ Toen dacht ik: ‘Oh nee, waar ben ik aan begonnen!’”

En papa Brad daagde inderdaad in de klas op. Maar hij maakte wel zijn punt, want de klasgenoten kwamen niet meer bij van het lachen omwille van de belachelijke situatie waarin de jonge Brad zich bevond.

Wie vond dit nog geweldig? De jongere zus van Brad, Molli.

Ze postte een foto van haar vader die in de klas naast Brad zat, en sindsdien werd het verhaal over de hele wereld gedeeld en was de vernedering compleet.


Wat vind jij van de bestraffing van deze vader? Geniaal toch? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.