Terwijl de bruid naar het altaar wandelt, draait de bruidegom zich om en heeft het grootste inzicht van zijn leven.

Tijdens bruiloften hechten we zoveel belang aan het moment dat de bruid naar het altaar loopt dat we de persoon aan de andere kant van het gangpad wel eens over het hoofd durven te zien. De bruidegom.

#herecomesthebride #bride #instaweddings #myfavclicks #instaclick #weddingoftheday #cathedral #tampa #miami #mexico #photographer

A post shared by Mike Rodriguez Photographer (@mike_rodriguez_photographer) on

Sterker nog, als de bruid haar intrede maakt draait iedereen zelfs zijn rug naar de bruidegom toe. Maar wat als we de bruidegom nu eens in de gaten zouden houden? Wat zouden we zien? Als we geluk hebben zouden we een uiting van pure emotie zien zoals Conner Courtney toonde wanneer hij de liefde van zijn leven zag binnenkomen.

Inauguriamo oggi una nuova sezione dedicata alle colonne sonore con la recensione di Federica Marcucci di #BusterKluster, esperimento di rimusicazione de #Lesetteprobabilità a cura di Sousaphonix & #MauroOttolini http://leitmovie.it/buster-kluster #sevenchances #thestoneface #cinema #cinemalove #cinefilos #igerscinema #silverscreen #silentmovies @cinetecabologna

A post shared by Leitmovie (@leitmovie) on

Toen hij zijn bruid Hannah zag, kon hij zich gewoon niet meer beheersen. Zoals hij zelf zegde: “Ik moest mij omdraaien en naar adem happen, want anders zou ik compleet ingezakt zijn wanneer de muziek zou starten.”

Toen kwam plotseling het besef. Hij besefte dat dit het meest ontroerende moment van zijn leven was. Liefde had hen samengebracht, en nu zouden de twee als een eenheid door het leven gaan.

De video werd op Facebook gepost waar hij met 5 miljoen views helemaal viraal ging. En waarom niet? Het is een goede herinnering dat er in onze wereld nog veel liefde en geluk bestaat!

DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Liftable

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.