Team dacht dat ze een puppy redden. Maar nadat ze haar schoongemaakt hadden, wachtte hen een verrassing

Toen bouwvakkers in Canary Wharf in Londen aan het werk waren, vonden ze iets dat ze niet meteen verwacht hadden. Diep in een put, bedekt onder de modder en plastic afval, zat een hulpeloos dier. De werkmannen tilden het dier voorzichtig uit de put, maar het was zo besmeurd met modder en rotzooi dat ze niet konden uitmaken wat het precies was. Eerst dachten ze dat het een puppy was, maar algauw leerden ze dat ze het mis hadden. Ze schakelden een wildkliniek in en je zult nooit geloven wat ze ontdekten.

bouw1

PetsFans.com doet het verhaal: “Het verhaal begon toen enkele bouwvakkers op een normale werkdag in Engeland een opdracht hadden in de buurt van de wijk Canary Wharf in Londen. Toen ze daar aan het werk waren, ontdekten ze enkele putten die nog niet gedicht werden. De werkers waren verbluft toen ze gehuil uit een van de putten hoorden komen! Beeld je maar eens in hoe hartverscheurend dat geweest moet zijn. De werklieden aarzelden geen seconde en probeerden het dier te lokaliseren, zonder dat ze wisten wat ze zouden vinden, noch of het hen in gevaar zou kunnen brengen.”

bouw2

De werkmannen schakelden de hulp in van het Essex Wildlife Hospital die uren werkten om het diertje schoon te maken. Na een goed bad en heel wat zorg konden de werkers het dier eindelijk identificeren als een vier maanden oud babyvosje! Ze doopten hem Muddsey en prezen de bouwvakkers dat ze hem gered hadden.

Su Schwar die de kliniek leidt: “Het zou vast en zeker een vreselijke dood geweest zijn als ze hem niet hadden gevonden. Hij had het erg koud en was in shock, maar ondertussen maakt hij het goed.”

Het vosje wordt door het personeel van Essex Wildlife Hospital nu met veel liefde en verzorging voorbereid om terug in de natuur uitgezet te worden.

DEEL deze geweldige redding en metamorfose op Facebook!


Bron: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.