Studenten wordt verteld, dat ze geen gebed op mogen zeggen. Als je ziet hoe ze hierop reageren, word je gegarandeerd trots

Een van de meest geweldige dingen aan jonge mensen is dat het vrijwel onmogelijk is om hen ervan te weerhouden de dingen te doen die ze graag doen. Ze zijn koppig en zitten boordevol energie. En dat is precies wat deze afstuderende studenten uit Ohio deden toen ze besloten om “The Lord’s Prayer” te zingen tijdens hun diploma-uitreiking aan de East Liverpool High School in Ohio. Hoewel atheïsten en liberale groepen al jaren proberen om elke vorm van religie op school te bannen, hielden deze jongeren toch voet bij stuk. En liberalen en anti-christenen waren razend …

Omwille van de opschudding en juridische bedreigingen had de schooldirectie beslist om het lied te schrappen tijdens de ceremonie. De Freedom from Religion Foundation (FFRF) vond dat dit lied de Amerikaanse Grondwet schond. Schooldirecteur Larry Walton verklaarde tegenover NBC News:

“Ik nam deze beslissing omdat we niet genoeg geld hebben en ik neem liever leraren aan dan advocaten te moeten betalen.”

Daar waren de afstuderende studenten echter niet gelukkig mee. Ze wilden dit gebed zingen, precies zoals hun vaders en grootvaders dat gedaan hadden. Omdat de schooldirectie niet bij machte was om tegen de FFRF op te komen, namen ze het heft in eigen handen.

Hoewel de directie dit helemaal niet gepland had, stonden de studenten recht en begonnen uit volle borst het christelijke gebed te zingen.

“Het was totaal spontaan, blijkbaar iets dat de studenten echt wilden doen. Ik wist het niet. En het publiek leek het te steunen”, zei Melissa Watson, opzichter verbonden aan de East Liverpool High School.

Laat je mening horen over deze “rebellie” en DEEL dit krachtige optreden met iedereen die je kent!


Bron: Rumble.com ; Afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.